Nešto ne možeš da nađeš? Pretraži blog!

4. svi 2014.

Transform Your MeDoll #02

Heej! 

Pa,evo drugog posta TYD. Zasto ne komentarirate? :( 
Za ovaj post,odabrala sam moju dragu prijateljicu, Elena.Gilbert53. Pa,vec nagadjate, "glumi" Elenu iz Vampirskih dnevnika. Njen trenutni outfit je lijep,samo mi se ne svidjaju ove stikle koje nosi. Traperice iz Miss Sixty dobro uklopila sa majicom na bretele iz RIA ispod koje je nosila crni top iz Basicsa. Ukupno kosta 26 sd i 19 sc. 
Ispod kosulje iz Miss Sixty koja vise nije dostupna, stavila sam topic iz RIA. Crne Basics farmerke su me spasile. Uz njih sam stavila crne Basics baletanke,koje vise nisu dostpune.Stavila bih i neku torbicu,ali nazalost ona ima samo 2-3 torbe koje ne idu uz ovaj outfit. 
Prelazimo na makeup!
Njen trenutni makeup je cute.Naizgled cini se da nema puno sminke,zapravo i nema. Na kosu iz Tress Up-a stavila je djelove iz StarDesing kose (logicno xD) da bi pokrila "svjetlost" kose,valjda? xD 
Na usta je takodje stavila djelove kose. Stavila je Maybelline sjailo (besplatan je). Na obraze je stavila rumenilo iz jesenje kolekcije DOT-a. Na oci je stavila maskaru za duzinu i volumen trepavica,kao i vjestacke trepavice iz Spectacular,koje mozete naci na Bazaaru. Oci je sredila Melba Shine sjenom, koja se dobija od akademije, i Indian Red sjenu koja kosta 6sd. Stavila je i mindjuse iz StarDesing nakita na oci, da bi po meni dobila bolji izgled ociju. 

Na oci sam stavila maskaru za volumen i duzinu i mindjuse koje je ona ranije nosila, kao i crni eyeliner od 4sd. Na usne nisam nista stavljala. Naravno na obraze sam stavila 4 sloja jedinog rumenila. :p Nije ss i nema puno dizajniranih niti kupljenih kosa, stavila sam ovu kosu, za dollice koje su 33 level. Sveukupno kosta 31 sd,kako sam ja to preracunala. xD
  KOMENTARIRAJTE!

Do daljnjeg,

Broj komentara: 7:

  1. Možeš li molim te mene :) Ja sam na Stardollu Mini-Maus. (s ovom točkom na kraju)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moze i mene? Ja sam BriliantAlex99

    Prelepa je i super si uradila makeup samo što ja nebi menjala kosu xD

    OdgovoriIzbriši
  3. Prepre je sve ali pliz možes li pokušati takvo sto na meni, nemam šminke ali pliz preskoči to, čak je toliko nemam da je se stidim XD!
    - malavragolanka

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme pa to sam ja xD

    OdgovoriIzbriši

KoMeNtArIšItE ♥